Na kontaktoni

Plotësoni formularin e kontaktit më poshtë ose na lëshoni një email dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë për çdo pyetje që mund të keni në lidhje me kompaninë tonë. & Nbsp;


Address

Str. Dritan Hoxha, 137, 1025, Tiranë, Albanie

Phone

+355 67 600 5454